Sähköposti

Ohjeet

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Neonella sähköpostia voi käyttää internet selaimen kautta (webmail) tai erillisellä sähköpostiohjelmalla.

Sisällysluettelo

Palvelimet

mail.akusolvers.fi postipalvelin

Saapuvan postin palvelin (POP3): mail.akusolvers.fi (portti 110)
Saapuvan postin palvelin (IMAP): mail.akusolvers.fi (portti 143)

Webmail

https://mail.akusolvers.fi/

mail.kuortti.info postipalvelin (uusi)

HUOM osa asiakkaista tällä uudella postipalvelimella

Saapuvan postin palvelin (POP3): mail.kuortti.info (portti 110)
Saapuvan postin palvelin (IMAP): mail.kuortti.info (portti 143)

Webmail

http://mail.kuortti.info

Sähköpostiohjelmat

Sähköpostiohjelmasta riippumatta tarvittavat asetukset ovat samat. Eri ohjelmissa saattaa olla eroja siinä, miten asetukset on nimetty.

Neonellan sähköposti tukee POP3 ja IMAP-protokollia ja SSL suojausta.

Yleiset asetukset

• Käyttäjätunnus: sähköpostiosoite
  • Lähtevän postin palvelin: palveluntarjoajasi palvelin
  • Saapuvan postin palvelin: mail.<domain.fi>
    • portti: 110 (POP3) tai 143 (IMAP)
esim jos domainisi on navilog.fi --> mail.navilog.fi

Sähköpostiohjelmakohtaiset asetukset

Salasanan vaihto ja lomavastaaja ym asetuksia

https://mail.akusolvers.fi/akupostiadmin/users tai https://mail.kuortti.info/postfixadmin/users/

Henkilökohtaiset työkalut